sigarenmagazijnhendriks@gmail.com +31 (0) 24 - 7506927

Kansspelen

staatslot

Staatsloterij

De Staatsloterij is de oudste loterij van Nederland en bestaat dit jaar al 288 jaar. Maandelijks op elke 10e van de maand vindt een trekking plaats, waarbij de jackpot, die minimaal 7,5 miljoen euro bedraagt, de hoofdprijs is. De jackpot hoeft niet iedere maand te vallen. Indien hij niet valt is de jackpot de maand er op groter en kan hij zelfs doorgroeien tot ruim boven de 30 miljoen euro. Na 6 trekkingen valt de jackpot de keer daarop gegarandeerd. Naast de jackpot zijn er uiteraard vele andere prijzen, variërend van € 5 tot € 1.000.000 op een heel lot, afhankelijk van het aantal goede eindcijfers en letters. Met één eindcijfer goed heeft u al een prijs tussen € 5 en € 20. Een op de twee loten valt in de prijzen.

Als u met de Staatsloterij mee wilt spelen, heeft u de keuze uit hele loten van 15 euro of 1/5-loten van 3 euro per stuk. Uiteraard kunt u ook meespelen met een straat of straatje, welke bestaan uit 10 hele of 1/5-loten met alle eindcijfers van 0 t/m 9.

Sinds 11 maart 2014 is er aan de Staatloterij een nieuw spel gekoppeld: het XL-spel. Voor € 2,50 extra per heel lot of 50 cent bij een 1/5 lot kunt u hieraan meespelen. Bij het XL-spel vallen ook prijzen op de begincijfers van de loten. Indien u minimaal de eerste 3 cijfers goed heeft valt u in de prijzen. Door mee te spelen met XL, speelt u 2x mee met hetzelfde lotnummer; één keer voor alle prijzen zoals u gewend bent én nog een keer voor de XL-prijzen van € 100 tot en met € 1 miljoen. U maakt dus 2x kans om in de prijzen te vallen.

Lotto

Als u lotto speelt speelt u met 6 cijfers en een kleur  per lot mee op zaterdagavond. U kunt kiezen uit de getallen 1 t/m 45 en 6 kleuren. Dit is voor maar €2,00 per lot. U kunt ook kiezen of u het cijfersspel mee wilt spelen voor maar €1,00.

Lucky Day

Lucky Day is een spel dat u iedere dag kan spelen behalve zon- en feestdagen. U kunt zelf kiezen met hoeveel getallen u mee wilt spelen. Maximaal aantal getallen is 10 getallen. U kunt kiezen uit de getallen van 1 t/m 80. U kunt zelf kiezen voor hoeveel u mee speelt, van minimaal €1.50 tot maximaal €22.50 per spel. U kunt kiezen voor hoeveel dagen u mee wilt spelen. Dan kunt u ook nog met het bonusspel mee spelen dan betaalt u 2x de inleg.

Euro Jackpot

Euro Jackpot wordt gespeeld op vrijdagavond. U speelt per lot met 5 getallen en 2 bonusgetallen voor 2 euro. U kunt uw getallen kiezen uit de getallen van 1 t/m 50 en de bonus getallen 1 t/m 8. U kunt kiezen met hoeveel trekkingen u mee wilt spelen.

Toto

Als u van voetballen houd kunt u voorspellen wie er gaat winnen. Bij ons in de winkel liggen wedstrijdboekjes met daarin wedstijden die die week gespeeld worden en waar u op kunt gokken. Iedere week komen er nieuwe boekjes uit. U kunt zelf bepalen wie u laat winnen. Achter de wedstrijden staan de bedragen die u kunt winnen. U kunt al meespelen van af €1,00.
Er zijn verschillende spelletjes te spelen met toto:
– Voorspellen wie er gaat winnen.
– Goal/no goal.
– Aantal doelpunten.
– Eerste doelpunt.
– Voorspel of er meer of minder doelpunten worden gescoord dan in het boekje staat.
– Voorspel de exacte uitslag.

Krasloten

Als kraslotenspecialist heeft Sigarenmagazijn Hendriks standaard 16 soorten krasloten in de prijsklasse tussen € 1 en € 10. Elke 3 maanden worden er een aantal vervangen door nieuwe loten. Vanaf 1 euro kunt u dus al een gokje wagen. Daarnaast beschikken wij ook over cadeaupakketten van 3 en 5 euro alsmede de cadeaukalender van 5 euro. Vanaf november is er het ideale cadeau voor Sint of Kerst voor slechts 5 euro: de decemberkalender.